המיקום שלכם בעת צ'ק-אין
מתי קוראים את המיקום שלכם
- בעת הלחיצה על צ'ק-אין ובעת הלחיצה על צ'ק-אאוט.
- בזמן שביצעתם צ'ק-אין, ודף יום ההתנדבות פתוח ומוצג על המסך, כל 10 דקות.
- לעולם לא כשהדף סגור או מוסתר, לעולם לא ברקע, ולעולם לא ללא הסכמתכם. אין אפליקציה.
מה אנו עושים איתו
- כל מיקום נבדק מול הנקודה המסומנת של המקום ולאחר מכן נמחק. קו הרוחב וקו האורך אינם נשמרים בשרתים שלנו ולא בדפדפן שלכם.
- אנו שומרים, לכל צ'ק-אין: האם הייתם בתוך רדיוס המקום או מחוצה לו, כמה רחוק הייתם מהנקודה המסומנת במטרים, מה דיוק המיקום שהטלפון דיווח עליו, כמה קריאות היו בתוך המקום, מחוצה לו או בלתי שמישות, ואת השעה של הקריאה האחרונה בתוך המקום.
למה זה משמש
- לאמת את השעות שלכם בלי להמתין לאדם, כשהייתם במקום בעת הצ'ק-אין והצ'ק-אאוט.
- אם שכחתם לבצע צ'ק-אאוט, הקריאה האחרונה בתוך המקום מוצעת כסיום השעות שלכם. אם תסיימו את השעות בתוך 10 דקות ממנה, הן יאומתו לפי הכלל הזה; אחרת, צוות העמותה מחליט.
- קריאה מחוץ לרדיוס המקום, או קריאה מעורפלת מדי, מעבירה את השעות שלכם לצוות העמותה לאימות.
מי רואה את זה
- התוצאות האלה מופיעות בשעות שלכם ובנתונים שאפשר להוריד מההגדרות.
- צוות העמותה שבה התקיים יום ההתנדבות רואה את הנתונים כשהוא בודק את השעות שלכם, אך לעולם לא מיקום.
הבחירה שלכם
- לפני בדיקת המיקום הראשונה מוצג מסך, ונבקש את הסכמתכם. אנו שומרים את התאריך ואת גרסת הנוסח שהסכמתם לו.
- אפשר לסרב. עדיין אפשר לבצע צ'ק-אין, ואז השעות ממתינות לאימות של צוות העמותה.
- אפשר לכבות את המיקום לאתר הזה בדפדפן בכל עת.
משך השמירה
עד שתמחקו את החשבון, כמו שאר רישום השעות שלכם. מחיקת החשבון מוחקת אותו.